dijous, 30 de juny del 2011

AMPUTEN PART D'UNA CAMA A LESLIE WEST, GUITARRISTA DE MOUNTAIN




El llegendari guitarrista Leslie West va haver de sotmetre's a una cirurgia en la qual li va ser amputada part d'una cama. El músic es trobava a Mississippí per oferir un concert amb Mountain, dissabte passat.
Després d'unes complicacions derivades d'una infecció, al guitarrista li va ser amputada part de la cama dreta, fins al genoll. West és diabètic.
"Durant dos dies, els metges van tractar de salvar-li la cama, sense èxit", va explicar la seva dona, Jenni West, en un comunicat. "La decisió d'amputar va ser una cosa necessària per salvar-li la vida, ja que la infecció s'estava estenent per tot el seu cos".
"El Sr. Weinstein es troba greu, però estable", va dir Richard Lucas, vicepresident de comunicacions de Singing River Health System.
Mountain va estar entre els grups que van tocar al mític festival de Woodstock, el 1969. Entre els seus primers èxits estan "Mississippi Queen" i "Nantucket Sleighride".
Mountain estava preparant un nou treball discogràfic, "The Unusual Suspects", que inclourà participacions de Slash, Billy Gibbons, Zakk Wylde i Joe Bonamassa.