divendres, 2 de setembre del 2011

CONFIRMAT. HOTEL BLUES TORNA EL 18 DE SETEMBRE!!!! NO TURNING BACK!!!!

Ciutadans de Catalunya!!!! (i de la resta de Badalona, of course).

Ja és definitiu.

Ja és oficial.

Ja és legal, ...bé, això darrer no està tan clar.


La Direcció de Programació de Musicals de Badalona Comunicació, ha donat, oficialment, via lliure al començament de la nova temporada del programa de culte i adoració Hotel Blues. (Aquí hi van uns tímids aplaudiments, que en segons es transformen en atronadora i emocionada ovació)
El Director, en nom seu primer de tot, i per extensió, (però molt de lluny i de resquitlló) en nom dels quatre pela-gats coneguts amb l'eufemisme de "resta del staff de l'Hotel", es complau en anunciar la noticia amb caràcter d'exclusiva mundial i, segons paraules textuals "A quatre columnes! en portada, amb lletra d'aquella ben gruixuda i amb molts signes d'aquells que són un pal amb un punt allà... cony!! com els de la pregunta però rectes, ehhh...,"(en aquest punt, el Director s'ha posat blau i ha caigut a terra.)

Resumint, que el proper diumenge 18 de setembre a les 22h, puntuals com una mala cosa, torna la tropa més irreverent del firmament de programes dedicats al blues i el rock que es fan en aquesta franja horària des de Badalona.

Es a dir, que si ningú no ho frena, els de la fotografía, Emili "Shake your Hips"Dragone, Cirili "Carting Boy" Subirana, Oriol "Zarigüella Oscura" Esteve, Amadeu "Wonder Bra" Subirana, Montse "Special One" Cuberes, amb el recolzament i finançament econòmic d'Oscar "Eagle Snacks" Moreta, i com no, amb el comandament ferm i segur de l'inefable, insubstituïble, lúbric, humit, guapu, perquè collons, què n'és de guapu el lladre!, ah! i sexualment actiu, molt actiu, Director, tornaran a fer les delícies de petites i grans (sempre de manera legal, més de quaranta kilos i/o amb autorització paternal si s'escau).

Així que, totes dutxades i rasurades a l'hora i el lloc habitual.

Repetim, això no és un simulacre! DIUMENGE 18 DE SETEMBRE, 22h, 94.4 FM, www.rcb.cat, TDT, i des d'aquesta temporada a la secció de contactes del Teletext...






HOTEL BLUES
(MÁS ALLÁ DE LA CÚPULA DEL TRUENO)