dissabte, 26 de novembre del 2011

HOTEL BLUES. 20/11/2011. 10è PROGRAMA. AJUDA HUMANITÀRIA EN FORMA DE BLUES-ROCK PER PALIAR ELS EFECTES DEL TSUNAMI BLAU.


Mentre el país sencer s'anava tintant de blau, i gavines afamades començaven a tapar el sol dels nostres cels, un petit reducte ubicat a Badalona tractava de pal.liar els efectes del pànic ciutadà amb una recepta terapèutica i desengoixant única, un beuratge la recepta del qual només coneixen els druides que habiten aquest petit i pintoresc llogaret anomenat Hotel Blues.
D'entrada, els ingredients d'aquest beuratge son prou coneguts per tots, però la manera de barrejar-los, la cura en la selecció de la matèria primera, l'amor amb que ho serveixen (més aviat sexe que no pas amor, però tant se val) i el que és més important, l'alienació de tot el que passa al seu voltant, fan de la recepta d'Hotel Blues un producte únic i inimitable. Que el teu país es el capdavanter en qualsevol aspecte, Hotel Blues per tocar de peus a terra, que el teu país, al contrari, n'és el darrer en tot, Hotel Blues per aixecar la moral. Que el govern del teu país és totalment inoperant, o que es creu que és el millor i el més "guapu", que t'apugen els impostos, que et cobren si vols que el metge t'enganxi el braç que has perdut al voler pagar la lletra de la teva hipoteca, que si vols aprendre a llegir i escriure per pogué entendre com i quan els governants del teu país t'estan robant i de pas fent alguna micció a l'interior de la teva boca mentre sostenen que és cosa de la climatologia de la teva zona de residència... Hotel Blues.
No et preocupis, Hotel Blues et servira un remei presentat en píndoles d'administració setmanal (que pot ésser d'administració diària si et baixes els podcast) que farà que afrontis el teu dur dia a dia "amb il.lusió", amb la millor selecció de blues-rock, i amb bon humor. La resta continuarà igual, eh! Impostos més alts, menys sou, nadals al Corte Inglés, pista de gel a la Plaça Catalunya, i dos milions d'euros al grup Godó.
I quins ingredients van utilitzar els cheffs del blues-rock de l'Hotel Blues Classic Nights? Prenguin nota i no ho provin a casa, les receptes de la tele mai surten coma la tele, ...perdoneu, però algú ho havia de dir!


  • 100g de Black Lightning - The BellRays (Black Lightning)

  • 100g de Have a Real Good Time - Trampled Under Foot (wrong side of The Blues)

  • 250g de Sting Me - The Black Crowes (The Southern Harmony & Musical Companion)

  • 100g de Just a Dream - Moreland & Arbuckle (Just a Dream)

  • 100g de Purple Neon Lights - The Right Ons (Get Out)

  • 150g de When My Train Pulls In - Gary Clarck Jr. (Worry No More)

  • 100g de Medicine - Tab Benoit (Medicine)

  • 100g de A Good Living Alone - Eddy "The Chief" Clearwater (West Side Strut)

  • 250g de Back of My Hand - The Rolling Stones (A Bigger Bang)

  • 100g de Reset Rewind - Ana Popovic (Unconditional)

  • 250g de The Weight - The Band (Music From Big Pink)

  • 100g de Golden Rule - Charle Bradley (No Time For Dreaming)
    100g de I Can't Complain - JD McPherson (Signs & Signifiers)

  • 100g de Wrapped Out In The Blues - Walter Trout (Commond Ground)

  • 250g de Sweet Child O'mine - Guns n' Roses (Appetite For Destruction)

Servir ben calent i remullar amb un bon caldo, aigua de foc o zarzaparrilla i que vagi de gust!


I recordeu. Si consumiu Hotel Blues i la gent us mira malament per aquest motiu, penseu que n'hi ha que estan pitjor, ...a Castelló sense anar més lluny, Toni Cantó ha tret un escó... i per UPyD!!!


Ah!! I aquesta nit, els Germans Subirana tornen a l'Hotel per analitzar a fons els resultats electorals. Mariano tremola!!!!


1 comentari:

montse ha dit...

Si, si que es prepari el Marianico blavero!